Hjemmeside til tilbuddet Hjerteven

Hjerteven er en gratis ordning til unge mellem 18 og 30 år, som savner en ven i deres hverdag. Hjerteven er en del af Jysk Børneforsorg/Fredehjem, som hjælper udsatte børn og unge gennem forskellige tilbud.

Jeg tilbød Hjerteven at give deres hjemmeside en opstramning både design- og funktionalitetsmæssigt, da det daværende tema ikke virkede efter hensigten. Jeg ville derfor flytte Hjertevens indhold over på et bedre tema, samt løfte designet i processen.

Screenshot af hjemmesiden Hjerteven.dk

Løsningen

Det daværende design havde brug for nogle passende grafiske elementer, da der var brug for at løfte indtrykket og gøre designet mere levende.

Derfor består forsiden af nogle mere fængende ikoner, hvor man enten kan gå videre til at læse om, hvordan man får en Hjerteven, læse om et eksempel på et hjertevenskab eller få et overblik over Hjerteven-ordningen.

Resten af siderne er desuden bygget op med et mindre heroelement med højkvalitetsbaggrunde og grafiske ikoner, der understøtter identiteten.

Detaljer

Kunde: Hjerteven (en del af Jysk Børneforsorg)
Værktøjer: Elementor Pagebuilder (WordPress)

“Teresa har hjulpet os med at lave et enormt lækkert design, og en rigtig brugervenlig front-end side. Og så har hun hjulpet os med at lave et nemt og tilgængeligt back-end system, hvor vi selv hurtigt kan opdatere det, vi har behov for, og justere, når det bliver nødvendigt.

Derfor kan jeg på det varmeste anbefale Teresas arbejde og Grafisk Pondus.”

Kommunikationsmedarbejder
Maria Jakobsen

Relaterede cases

Har du brug for en hjemmeside?

Læs mere om hvad du får, når du køber en hjemmeside af Grafisk Pondus.