Explainer Video til AU Summer University

Summer University er et tilbud bestående af sommerkurser, som både studerende fra Aarhus Universitet og andre kan deltage i. AU manglede en video, der forklarer ansøgerne, hvordan de søger ind på et Summer University-kursus.

AU - Case thumbnail
Afspil video

Løsningen

Ved hjælp af skærmoptagelser og fængende animationer forklarer videoen, hvordan de studerende søger ind på sommerkurserne.

Udover videoredigeringen har jeg stået for alt lige fra storyboard og at finde baggrundsmusik til optagelse og udarbejdelse af replikker, hvor en medarbejder på AU blev sat til at være speaker. Jeg har også oversat replikkerne til engelsk.

Alt det visuelle er lavet helt fra bunden lige fra karakterdesign til animation.

Detaljer

Kunde: AU Summer University
Værktøjer: Adobe Illustrator, After Effects og Camtasia Studio til skærmoptagelse
Længde: 03:18

“Teresa har i forbindelse med AU Summer University udarbejdet en målrettet video til vejledning for AU’s egne ansøgere til programmet. Hun har samarbejdet med AU IT om opgaveløsning, planlagt og gennemført interview og test til afklaring af problematik i målgruppen, udarbejdet et storyboard og en animationsvideo.

Teresa har gennem hele projektet arbejdet meget selvstændigt og ansvarsfuldt. Produktet er leveret til tiden og i meget høj kvalitet. Det har til fulde opfyldt vores forventninger om levering af en visuel vejledning til AU ansøgere på AU Summer University.”

Head of AU Summer University
Dorte Føns Sørensen

Relaterede cases

Er du klar til din animation?

Har du brug for en anden grafisk ydelse?

Jeg tilbyder også hjemmesider, tryksager, illustrationer og logoer/ikoner, der kan styrke din markedsføring. Inde på de respektive sider kan du læse om vejledende priser, hvad priserne inkluderer, og du kan få et uforpligtende tilbud.

Kontakt mig også gerne, hvis du har spørgsmål om hvad jeg tilbyder eller noget helt andet 🙂