Om

Jeg formidler dit budskab i øjenhøjde overfor dine kunder.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Teresa Madariaga og jeg er ekspert i animation til markedsføring. Jeg har bl.a. udviklet explainer videoer til store institutioner/virksomheder såsom DR, Aarhus Universitet og Peytz & Co. Herudover har jeg også solid erfaring med grafisk design til web og tryk, lige fra logoer, hjemmesider og illustrationer til plakater, foldere og visitkort.

Jeg er uddannet digital konceptudvikler og har derfor praktisk og teoretisk viden om brugeroplevelser, brugertests og de nyeste trends inden for den digitale verden. Vigtigst af alt bruger jeg mange timer på at vedligeholde og forbedre mig inden for mit felt, og jeg går meget op i at stå 100% inden for det jeg laver.

Til dagligt sidder jeg i kontorfællesskabet IværkCenter i Viby J.

Grafisk Pondus' forventninger og værdier

Jeg vil gerne samarbejde med kunder, der deler de samme værdier og standarder som mig selv. Disse inkluderer:

  • Respekt - du kan forvente en respektfuld omgangstone, og jeg forventer at det samme gør sig gældende den anden vej. Det gælder også respekt for hinandens tid.
  • Imødekommenhed - du kan forvente at jeg møder dig med et smil og med et ønske om at løse dine udfordringer så spot-on som muligt. Samtidig forventer jeg en imødekommenhed fra dig og at du er behagelig og empatisk at samarbejde med.
  • Social værdi - hos Grafisk Pondus fokuseres der på at lave løsninger, der ikke bare skaber økonomisk overskud på bundlinjen, men også socialt overskud. Det betyder ikke, at jeg ikke siger ja til en anden type opgave - men det er en værdi jeg lægger særligt vægt på.
  • Grundighed - du kan forvente en omhyggelig fremgangsmåde i Grafisk Pondus' arbejde.

Er du klar til din animation?

Har du brug for en anden grafisk ydelse?

Jeg tilbyder også hjemmesider, tryksager, illustrationer og logoer/ikoner, der kan styrke din markedsføring.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål om hvad jeg tilbyder eller noget helt andet 🙂