Grafisk Pondus'

Se forneden, hvad mine kunder har at sige om Grafisk Pondus.

Peytz & Co

Webbureau

“Teresa har været en fornøjelse at arbejde sammen med og har leveret flotte og kreative designs til tiden – altid med et smil på læben. Også når der har været brug for justeringer, har hun lavet dem hurtigt og med god indsigt i, hvad der var behov for, og hvordan hun bedst kunne løse udfordringen.

Jeg kan varmt anbefale Teresa.”

Marketing Manager
Kirsteen Bulman

Aarhus Universitet

Universitet

“Teresa har i forbindelse med AU Summer University udarbejdet en målrettet video til vejledning for AU’s egne ansøgere til programmet. Hun har samarbejdet med AU IT om opgaveløsning, planlagt og gennemført interview og test til afklaring af problematik i målgruppen, udarbejdet et storyboard og en animationsvideo.

Teresa har gennem hele projektet arbejdet meget selvstændigt og ansvarsfuldt. Produktet er leveret til tiden og i meget høj kvalitet. Det har til fulde opfyldt vores forventninger om levering af en visuel vejledning til AU ansøgere på AU Summer University.”

Head of AU Summer University
Dorte Føns Sørensen

Hjerteven

En del af organisationen Jysk børneforsorg/Fredehjem

“Teresa har hjulpet os med at lave et enormt lækkert design, og en rigtig brugervenlig front-end side. Og så har hun hjulpet os med at lave et nemt og tilgængeligt back-end system, hvor vi selv hurtigt kan opdatere det, vi har behov for, og justere, når det bliver nødvendigt.

Derfor kan jeg på det varmeste anbefale Teresas arbejde og Grafisk Pondus.”

Kommunikationsmedarbejder
Maria Jakobsen

Gråvejr i Ungdommen

Forening/netværk

“Teresa har designet Gråvejr i Ungdommens nye hjemmeside, som skal fungere som en platform for forskellige tilbud og fællesskaber for udsatte unge, målrettet til såvel unge som fagfolk.

Teresa har fra start været med til at præcisere formålet med hjemmesiden ved at stille relevante, uddybende og udfordrende spørgsmål. Teresa tænker kreativt og er god til at fange og virkeliggøre spæde idéer.

Samarbejdet har været en stor fornøjelse, og Teresa har under hele processen været meget forstående. Hun arbejder selvstændigt og pligtopfyldende. Jeg er særdeles tilfreds med det arbejde Teresa har udført samt den hjælp hun har udvist ved at lære fra sig undervejs.
Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Teresa.​”

Frivillig i foreningen
Rikke Dam

HUSRUM

En del af organisationen Jysk børneforsorg/Fredehjem

“Da vi havde behov for at udvikle et helt nyt visuel udtryk for vores frivillige fællesskab HUSRUM (www.husrum.dk) var det oplagte valg at samarbejde med Teresa og Grafisk Pondus om opgaven.

Vi følte os trygge i hele processen med at skabe nyt logo og opbygge en helt ny hjemmeside, der skal rumme bredden i vores tilbud. Teresa havde helt styr på alt det tekniske, så det skulle vi ikke bruge tid på. Derudover har Teresa en æstetisk sans, som skaber lige det udtryk, vi havde håbet på.”

Landssekretær i Jysk børneforsorg/Fredehjem og Leder af HUSRUM Danmark
Marie Nyegaard

Er du klar til din animation?

Har du brug for en anden grafisk ydelse?

Jeg tilbyder også hjemmesider, tryksager, illustrationer og logoer/ikoner, der kan styrke din markedsføring.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål om hvad jeg tilbyder eller noget helt andet 🙂