Brug for en med pondus?

En afgørende kanal i mødet med kunden

En brugervenlig og professionel hjemmeside er ofte dér, din kunde træffer den endelige beslutning om de vil indgå i et samarbejde med dig. Det er derfor en afgørende del af din markedsføring.

Desværre er det også dér, mange hopper fra, hvis designet og brugervenligheden ikke spiller. Du har måske sat en hjemmeside op selv, men med et standardiseret design, som ikke skiller sig ud. Eller måske får kunden slet ikke øje på din hjemmeside, fordi der ikke er blevet søgemaskineoptimeret tilstrækkeligt. Vi zapper mere rundt på nettet end nogensinde før, så vi har ofte kun få sekunder til at slå igennem, når vi bliver fundet.

Styrk derfor din markedsføring med en professionel hjemmeside fra Grafisk Pondus – så sørger jeg for, at du bliver set.

WordPress

Du får en WordPress-hjemmeside, når du bestiller hos Grafisk Pondus. Det har mange, mange fordele for dig – bl.a. at det er enormt omkostningseffektivt, alsidigt og effektivt til markedsføring.

Responsivt Design

Hos Grafisk Pondus får du naturligvis din hjemmeside i responsivt design – det vil sige, at den ser indbydende ud i alle skærmstørrelser lige fra computer til mobil og dermed er 100% brugervenlig.

Nemt at overrække

Du bliver oplært i at redigere og oprette nyt indhold på din nye hjemmeside. Det er desuden super nemt, da jeg bruger Elementor som sidebygger, hvilket er et af de mest brugervenlige og samtidig kraftige sidebyggere i WordPress.

Visuel Identitet

Hvis du ønsker det, kan Grafisk Pondus også designe din visuelle identitet, som bliver integreret på hjemmesiden. Det kan fx være et logo, en farvepalette og billeder, som spiller sammen og styrker din branding og markedsføring.

SEO

SEO er en del af pakken, når du bestiller hos mig – det vil sige, at jeg kan sætte basal SEO op såsom Google Analytics og SEO-plugins i WordPress. Jeg sørger for at bygge hjemmesiden op, så den er SEO-venlig.

Sikkerhed og Backup

Jeg sætter sikkerhed og backup op på din hjemmeside, heriblandt Wordfence og UpdraftPlus, så du kan være tryg, når hjemmesiden bliver overrakt til dig.

Arbejdsprocessen i grove træk

1. Brief & indledende møde
Så snart du bestiller en hjemmeside hos Grafisk Pondus, sender jeg dig en formular, som du bedes udfylde. Formularen indeholder spørgsmål vedrørende dine behov, ønsker, målgruppe etc - Dernæst kommer du til en indledende samtale med mig, som kan foregå i Aarhus eller over telefon/Skype, hvor vi behovsafdækker.
2. Prototyping
Efter den indledende fase betales første halvdel af prisen, og jeg påbegynder udvikling af en prototype. Det vil sige, at jeg udvikler hjemmesiden i sort-hvid og med de banale funktionaliteter samt layout, da det er her, fokuset er. Hvis der allerede er færdigt tekst- og billedeindhold, der skal overføres, kommer dette på prototypen.
3. Godkendelse af prototype
Jeg fremviser prototypen til dig, hvor du har mulighed for at komme med rettelser og feedback under én feedbackrunde. Eventuelle rettelser implementeres og prototypen godkendes, og så går jeg videre til selve designet.
4. Design
Designet udarbejdes - det vil sige, at der kommer farver, billeder, logo og evt. andre grafiske elementer på hjemmesiden.
5. Godkendelse af design
Jeg fremviser igen hjemmesiden til dig, hvor du har mulighed for at komme med rettelser og feedback under én feedbackrunde. Eventuelle rettelser implementeres og designet godkendes.
6. Aflevering
Hjemmesiden overrækkes til dig, og jeg guider dig i, hvordan du/I vedligeholder jeres nye hjemmeside. Den sidste del af betalingen overføres til mig. Du har nu en færdig hjemmeside!

Ydelser

Hjemmeside

Design og opsætning af mobilvenlig hjemmeside.
Fra 12000,-
  • Indledende samtale om dine ønsker til hjemmesiden
  • Domæne og webhost (Unoeuro)
  • Opsætning i WordPress med Elementor Pagebuilder
  • Mulighed for at komme med ønsker til rettelser - i alt 2 revisionsrunder
  • Responsivt design
  • Oplæring i hvordan du vedligeholder din hjemmeside
  • Op til 5 sider inkl. forside

Priserne er eksl. moms og vejledende, da de afhænger af kompleksiteten af projektet. Visuel identitet er IKKE inkluderet, så det skal tilkøbes. Hvis du ønsker noget der ligger uden for det beskrevne, så kontakt mig endelig alligevel om dine ønsker, så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud. Jeg laver dog ikke webshops.

Se de hjemmesider, Grafisk Pondus har lavet

Har du brug for en anden grafisk ydelse?

Jeg tilbyder også logoer/ikoner, tryksager, illustrationer og animationsvideoer, der kan styrke din markedsføring.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål om hvad jeg tilbyder eller noget helt andet 🙂